Zoeken in deze blog

28 maart 2012

Lentesalade van radijs, raapsteel en dille

foto copyright Andrei Tchernikov
recept & foodstyling Fiona Ivanov

Lentesalade van radijs, raapsteel en dille
veganistische salade, 4 personen


2 el zadenmix (pompoen, zonnebloem, sesam- & lijnzaad)
2-3 el koolzaadolie
1 bos radijsjes, in flinterdunne plakjes
1 klein bosje raapstelen, gewassen en gedroogd
1 kleine wortel, in flinterdunne plakjes
1 el citroensap
1 el fijngesneden dille

Verhit 1 el olie in de koekenpan en bak hierin de zaadjes goudbruin en knapperig, laat afkoelen op een bord. Mix de radijs met de raapsteel, wortel en dille. Klop een dressing van de rest van de olie met de citroen, breng op smaak met zout en peper en schep hiermee het lentegroen om. Bestrooi met de zaadjes.

Click here for flexitarian recipes in English.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen