foto copyright Andrei Tchernikov recept & foodstyling Fiona Ivanov |
cocktail, 4 personen
1 biologische sinaasappel, schoongeboend
poedersuiker
1 (paarse) wortel (of 100 ml wortelsap zonder melkzuur)
300 ml droge champagne
dunschiller
sapcentrifuge
dunne stokjes
Snijd met een dunschiller lange dunne repen van de sinaasappel, zorg dat je alleen de schil eraf haalt en geen witte stukken. Wentel de repen sinaasappel rondom een stokje en leg het minimaal een dag in poedersuiker te drogen. Pers de wortel uit in een sapcentrifuge en verdeel het over vier glazen. Steek in elk glas een paar sinaasappelkrullen, schenk de champagne erbij en serveer direct.
welkomdrank bij het fabulous food diner ´van oergroente tot bord´op 26 maart
Click here for flexitarian recipes in English.
Groot succes dit welkomstdrankje bij het Fabulous Food Diner
BeantwoordenVerwijderen