Zoeken in deze blog

4 februari 2012

Wortelcocktail met sinaasappelkrul

foto copyright Andrei Tchernikov
recept & foodstyling Fiona Ivanov
Wortelcocktail met sinaasappelkrul
cocktail, 4 personen

1 biologische sinaasappel, schoongeboend
poedersuiker
1 (paarse) wortel (of 100 ml wortelsap zonder melkzuur)
300 ml droge champagne

dunschiller
sapcentrifuge
dunne stokjes

Snijd met een dunschiller lange dunne repen van de sinaasappel, zorg dat je alleen de schil eraf haalt en geen witte stukken. Wentel de repen sinaasappel rondom een stokje en leg het minimaal een dag in poedersuiker te drogen. Pers de wortel uit in een sapcentrifuge en verdeel het over vier glazen. Steek in elk glas een paar sinaasappelkrullen, schenk de champagne erbij en serveer direct.

welkomdrank bij het fabulous food diner ´van oergroente tot bord´op 26 maart

Click here for flexitarian recipes in English. 


1 opmerking: