Zoeken in deze blog

22 oktober 2012

No tuna sandwich met geroosterde paprika

foto copyright Andrei Tchernikov foodstyling & recept Fiona Ivanov


No tuna sandwich met geroosterde paprika
vegetarisch lunchgerecht, 4 personen

1 paprika
150 g no tuna (vegetarische slager)
1 sjalot, fijngesnipperd
1 tl zoete gerookte paprikapoeder
1/2 limoen, geraspt en geperst
2 el fijngesneden platte peterselie
4 el Hellman's mayonaise

Neem van de gaspit het bovenste stukje zodat, als je de vlam aansteekt, er een grote vlam uitkomt. Prik de paprika aan de vork en rooster het rondom boven de vlam. Verpak de geroosterde paprika in een gesloten plastic zakje en laat even rusten. Meng de no tuna met de sjalot, het paprikapoeder, de limoenrasp en -sap, de peterselie, de helft van de mayonaise en zout en peper naar smaak. Neem de paprika uit de zak en wrijf het zwartverbrande schilletje eraf, snijd de paprika daarna in repen. Besmeer het brood dun met mayonaise, verdeel de paprika erover en besmeer met de no tuna.

2 opmerkingen:

  1. ach, jammer dat ze no tuna hier niet verkopen...cry.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @miriam: webwinkel:-)
    http://www.devegetarischeslager.nl/shop/vegetarische-slager-lijn/de-vegetarische-slager-tonijn-2-x-150-gram

    BeantwoordenVerwijderen