Zoeken in deze blog

11 augustus 2011

Vlierbessen-bramensiroop





foto Andrei Tchernikov
foodstyling & recept Fiona Ivanov 
Vlierbessenbramensiroop
veganistisch, voor circa 750 ml


1 vanillestokje, opengesneden
500 g vlierbessen en bramen, gewassen
500 g suiker
enkele blaadjes basilicum of munt

Schraap het merg uit het vanillestokje en doe dat samen met een mespunt zout, de vruchten, suiker en kruiden in een pan. Schenk er 500 ml water bij en breng aan de kook. Laat op een laag vuur 20-30 minuten doorkoken. Zeef daarna en doe de siroop over in een schone fles. Bewaar maximaal 2-3 maanden in de koelkast.

Meer flexitarische recepten
Flexitarian recipes in English
Andrei Tchernikov
Foodstyling Fiona Ivanov

Andrei Tchernikov
Foodstyling Fiona Ivanov

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen