Zoeken in deze blog

11 juli 2012

Zomersalade met koolrabi, platte perzik, verse doperwt en korianderbloem

foto copyright Andrei Tchernikov
foodstyling & recept Fiona Ivanov


Zomersalade met koolrabi, platte perzik, verse doperwt en korianderbloem
veganistisch lunch-, voor- of bijgerecht, 4 personen

1 koolrabi (incl. blad), in plakjes
2 platte perziken, in plakjes
handvol verse doperwten
korianderbloemen
1 tl appelazijn
2 el koolzaadolie
1 mespunt gemalen komijn

Meng de koolrabi, zonder het blad, en de perzik. Snijd een koolrabiblad in zeer dunne reepjes. Breng water aan de kook en schenk het water over het gesneden koolrabiblad en de verse doperwten, laat even staan en giet af. Strooi de erwten, koolrabiblad en korianderbloemen over de salade. Meng de azijn met de olie en de gemalen komijn, breng op smaak met zout en versgemalen peper en verdeel over de salade.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen