Zoeken in deze blog

9 december 2012

Het probleem met de Flexitariër is niet zozeer het eten alswel de oppervlakkige weergave ervan.

foto copyright Andrei Tchernikov foodstyling & recept Fiona Ivanov

Bonenpuree met rode ui en zuurkooldraadjes
veganistisch borrelhapje, 20 stuks

50 g gekookte bruine bonen
2 walnoten, geroosterd en fijngehakt
100 ml walnotenolie
2 el appelsap
1 mespunt gerookt paprikapoeder
1 rode ui, in dunne plakken
1 el boter
1 el zuurkooldraadjes
handvol rucola

staafmixer

Pureer de bonen met de walnoot, olie, appelsap, paprikapoeder en zout en peper naar smaakt tot een smeuïge puree. Verhit de boter en fruit hierin de ui goudbruin, breng op smaak met zout en peper. Serveer de bonenpuree met ui en zuurkooldraadjes, garneer met rucola.





Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen