Zoeken in deze blog

24 maart 2013

Zonder het bestaan van de Flexitariër is alles geoorloofd

Copyright photo Andrei Tchernikov, recipe & styling Fiona Ivanov


Knapperige tempeh met sesam
veganistisch 
hoofdgerecht, 4 personen

400 g tempeh
4 el zonnebloemolie
2 teentjes knoflook, fijngesneden
2 cm verse gember, geschild
2 rode pepers, gesneden
3 el Japanse sojasaus
1 el sesamolie
1 bosje verse koriander, fijngesneden

Snijd de tempeh in repen. Verhit de olie en bak hierin de tempeh rondom bruin en gaar. Bak de laatste 2 minuten de knoflook mee. Knijp de gember uit in een knoflookpers boven de tempeh en schep om. Neem de tempeh uit de pan en schep om met de rode peper, de sojasaus en de sesamolie. Lekker met pandanrijst en broccoli.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen